Zákaznická podpora:602171366info@km-koupelny.cz

Hodnocení obchodu

4,7 72 hodnocení
5
63x
4
4x
3
1x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Miluše | 7.1.2021
Vše perfektní, zboží, rychlost, doprava na jedničku!
Avatar autora | 5.1.2021
Zboží v bezvadně zabaleném stavu, pěkný kus nábytku. Komunikace obchodu poměrně špatná, reagovali až na několikerou urgenci, deklarovaná lhůta dodání nedodržená (místo dvou týdnů dva měsíce, vzhledem k současné době však lze pochopit, nepochopitelné je, že obchod sám o této skutečnosti neinformoval).
M Avatar autora Monika | 9.12.2020
velká spokojenost , doprava v pohodě i pomoc s výnosem, skřínky krásné zpracování , lehká montáž
VS Avatar autora Věra Svobodová | 8.12.2020
Velmi spokojená. Produkt kvalitní, stabilní. Přátelská komunikace. Pohodlná instalace skrinky. Skříňka přišla smontovaná, velké pozitivum.
Avatar autora | 3.12.2020
M Avatar autora Monika | 3.12.2020
Mám dvě sestavy do koupelny, úplně desedi záda skříněk, ale nic strašného. Pro nenáročného uživatele je to v pohodě.
R Avatar autora Romana | 28.11.2020
Velmi jsem spokojená.
LS Avatar autora Lenka Svobodová | 19.11.2020
Skříňka z kolekce Romantika je krásná a jsem velice spokojená
J Avatar autora Jana Š. | 18.11.2020
Prozatím jsem zboží ještě nevybalila, ale s nabídkou zboží, komunikací po telefonu i emailem jsem naprosto spokojená - vstřícnost, ochota. Snaží o vzájemnou domluvu s termínem a časem dodání - žádné vyhlížení dodávky celý den!
S Avatar autora R. Slámová | 14.11.2020
Příjemná komunikace s paní/slečnou po telefonu, hrozně milá a ochotná. Příkladná péče o zákazníka, ochota. Příjemné vystupování řidiče při dovozu zboží. Děkuji
I Avatar autora Iveta K. | 13.11.2020
Velká spokojenost, baterie jsou krásné. Vše bylo velmi rychle dodáno.
DB Avatar autora Dan Bart | 4.11.2020
Spokojenost, ochota a dobrá komunikace. Zboží dorazilo v pořádku v době, kterou avizovali na webu. Naprosto bez problémů.
MV Avatar autora Markéta Víšková | 31.10.2020
Naprostá spokojenost! Komunikovala jsem s paní/slečnou po telefonu, hrozně milá a ochotná, dodání do dvou dnů (vč. státního svátku). Vanu přivezl milý a ochotný pán. Za mě vše bez nejmenšího problému a doporučuji všem:)
RK Avatar autora Romana Kinská | 30.10.2020
Ano spokojenost, dobrá komunikace, příjemný dovoz.
PB Avatar autora Petra Brunnerová | 30.10.2020
Výborná komunikace a ochota. Vanu přivezli do druhého dne. Vše proběhlo hladce, obchod všem doporučuji!
M Avatar autora MK | 22.10.2020
spokojen
MS Avatar autora Miloš Soják | 19.10.2020
Zrcadlo přišlo přesně ve zvolený den dopoledne. Plně spokojen ! Doporučuji !!!
EZ Avatar autora eva zedníková | 12.10.2020
Jak píše pan Hruška...ač zboží skladem, čekala jsem týden a už chtěla zásilku stornovat...výrobky dobré, spokojenost, komunikace zpočátku rychlá, potom "ticho po pěšině", doufala jsem ve větší rychlost dodání...
TH Avatar autora Tomáš Hruška | 8.10.2020
obchod možná dobrý,ale doručení je děsné ještě dnes nic nemám (hlavně že přišel dotazník jak jsem spokojený ),jsem rád že jsem nic neplatil. Pokud nic nepřijde tento týden tak stornuji objednávku.Podle správ je zboží od pondělí na cestě. Rozhodně tu už nic nekoupím.
JK Avatar autora Jaroslav Kučera (Administrátor) 12.10.2020
Dobrý den pane Hruško, za zpožděné dodání se omlouváme, ale nebylo zapříčiněno našim obchodem. Zjišťovali jsme u přepravní firmy co se stalo a přišla nám tato odpověď: "Dobrý den, zásilka 7.10. doručena a převzata bez výhrady. Avšak je pravda, že měla být doručena již v pondělí. Dle statusů v zásilce dojela pozdě na doručovací depo. Tak to negativní hodnocení bylo možno způsobeno tímto zdržením, za které se omlouváme. S pozdravem Raben Logistics Czech s.r.o." Dotazník se generuje automaticky, při odeslání zboží. Ještě jednou se omlouváme a v případě jakékoli dalšího dotazu se na nás obraťte.
Avatar autora Jana Štěpánková | 5.10.2020
ANO